> Home > Puur Locaties > Locatieoverzicht > Puur Locaties > Finley Het Witte Huis

Finley Het Witte Huis - Nieuw Loosdrecht

Finley Het Witte Huis is niet zomaar een huis. Het is een elegante villa direct aan het water en heeft twee royale vleugels, een ruim terras, een tuin én een eigen jachthaven. De beide vleugels zijn zowel apart als samen te gebruiken. De linkervleugel heeft design clubfauteuils, robuuste houten tafels en gordijnen van Italiaanse makelij. De ideale setting voor uw meeting, presentatie of diner. De rechtervleugel is net zo stijlvol als de linkervleugel. Met een trendy bar en openslaande deuren naar het terras leent deze vleugel zich bij uitstek voor een lounge experience, (huwelijks)feest of borrel.

Zaken doen of een trainig geven met een fenomenaal uitzicht over de Loosdrechts plassen. Dat kan vanuit het hoogste punt van het Het Witte Huis. De conference room is ingericht voor meetings en trainingen tot 20 personen. Geheel volgens de maatstaven die u van Finley mag verwachten: strak, stijlvol en met alle denkbare faciliteiten.

The View Office is letterlijk boven het water gebouwd en biedt ruimte en vrij zicht over de Loosdrechtse plssen aan een select gezelschap van maximaal 14 personen. Deze unieke locatie achter het Witte Huis is smaakvol ingericht en staat voor alle denkbare service op maat.

Puur Produkties werkt nauw met Finley samen en is vaste cateraar op deze exclusieve locatie.